SRK

Idag på praktiken så började vi med att mocka och sopa stallet, efter det så gick vi ut och krattade paddocken och sn blev det lunch! Efter lunchen mockade vi lite till och gick sen ut för att kratta klart i paddocken.. fyfan säger jag bara, typ inte de roligaste jag gjort. Sist på dagen så visiterade "vi" hästarna, rättare sagt Emma, jag fick världens migrän.. och var tvungen att fara på vårdcentralen.. men inte för huvudvärken! Utan tog andra LHC sprutan. Folk måste ju ha trott att ja var livrädd för sprutor vilket jag inte är, eftersom jag såg ut som ett spöka pga huvudvärken.. Sköterskan trödde då jag hade sprurskräck..
Och det där är bara ett hörn av paddocken..
Fina (hö)gar, huhu där va ja allt rolig!

Okej då kör vi, igen!

Nuu när sommaren börjar så kanske de kan va kul att ja en blogg, då kanske man får nått intressant att skriva om iaf! Såå nu ger jag den här bloggen ett till försök så får vi väll se hur de går..
Just nu så har jag iaf praktik på Skellefteå Ridklubb och ska ha det hela den här veckan och halva nästa. Hittils så har det då gått bra, det är ganska slitigt vissa grejer men annars så är det kul, har ju iaf Emma med mig!
Idag fick jag rida finaste Wambo ♥
Och igår red jag Max!
Faktiskt två riktigt lyckade och lärorika pass!
Och jag vet att ja inte har den snyggaste designen men ja orkar inte fixa med den just nu!

RSS 2.0