I loved you first

Jaa det vi har gjort i stockholm är då :

Torsdag: vi kom fram, packade upp lite och "satte oss till rätta".. Sen så skulle vi gå och äte på donkeen, men alla ville inte äta där så alla splittrades och åt på lite olika ställen. Sen skulle vi gå på en sightseeing, men de slutade med att vi gick på staan. på kvällen.. ee.. vare då vi åt på hö torget?? tror de! Sen for vi till båten och spelade olika kubb, de va kul!

Fredag: GRÖNAN, det var kulkulkul! Jag åkte nästan allt, inte barnkarusellerna.. Så vi var där nästan hela kvällen. Sedan där vid 22.00 for några tillbaka till båten, och några stannade kvar på grönan. (vi bodde på en båt)
Sen på kvällen vart det några rundor till McDonalds, GÖTT. Sen tillbaka till båten, spela kort och prata all night long. Och på grönan så såg vi på Teddybears, det var AWSOME, lite ja ska se dom på stadsfesten med!

Lördag: Timo räsinän och fibes o fibes(?).. De var inte lika mycket drag där, men de va kul ändå! Sen när ja o mika skulle gå "hem" så kom en random kille ~25 och fråga om vi va 18 osv, och börja typ försöka få med oss att grilla me han o hans kompisar.. de va creepy..
Kvällen: spela kort o prata all night long

Söndag: Chilla lite, gick på Coop o köpte grejs till bussresan hem och sen typ vara i båten osv!

Jag har säkert glömt en jäkla massa saker, och säkert blanda ihop dagarna, Men det var iaf RIKTIGT KUL!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0